Suuri kiitos!

On kiitoksen aika. Kiitos kaikille kampanjassani eri tavoin mukana olleille, vaalipäällikölleni Sari Koskelle ja koko nelikymmenhenkiselle tukijoukolleni. Kiitän lapsiani, veljenpoikaani Eetua, äitiäni, isääni ja veljeäni kaikesta avusta ja jokaista, joka on antanut omastaan kampanjan mahdollistamiseksi.

Kiitän kanssaehdokkaita. Olemme sopineet hyvin saman pöydän ääreen ja samalle torille. Meille on ollut tärkeää puolustaa yhteisiä arvoja: luontoa, koulutusta, inhimillisyyttä, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta. Kampanja on ollut reilu ja hyväntuulinen. Ja kiitos kaikille kojun antimista huolehtineille ja erityisesti Marille venymisestä kaikkeen ja tietysti Saaralle hyvästä organisoinnista.

Olen tavannut kiertueillani laajassa vaalipiirissä ja vaalikojulla suuren joukon ihastuttavia ihmisiä, joilta olen oppinut paljon. Osa heistä on kirjoittanut nimensä sydämen vieraskirjaan ja moni on jättänyt korvan taakse asioita, joita minun on poliitikkona hyvä muistaa.

Suomi on hyvä maa. Mutta se on vielä parempi, jos saamme kitkettyä pois vihan ja katkeruuden.

Minä uskon yhteistyöhön ja haluan ymmärtää toista ihmistä hänen lähtökohdistaan käsin. Uskon koulutuksen ja sivistyksen voimaan vihan ja tietämättömyyden taltuttamiseksi. Uskon, että pitämällä huoli lapsista, nuorista ja perheistä kasvatamme ihmisiä, jotka aikanaan ottavat vastuun yhteiskunnasta ja maapallosta. Uskon, että tarvitaan vahvoja tekoja ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Olen ylpeä jokaisesta vihreästä ehdokkaasta, sillä teemme vilpittömästi, taidolla, tahdolla ja rakkaudesta elämään ja luontoon päämäärätietoista työtä paremman, puhtaamman ja oikeudenmukaisemman Suomen ja maapallon eteen.

Kategoria(t): Kirjoituksia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.