Luonnon, koulutuksen ja ihmisyyden puolesta – Satu Haapanen

LUONNON, KOULUTUKSEN JA IHMISYYDEN PUOLESTA – VALITSE SATU EDUSKUNTAAN! 

Olen Vihreiden kansanedustajaehdokkaana kevään 2019 eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiirissä. Vaalipäivä on 14. huhtikuuta ja ennakkoäänestys kotimaassa on 3. – 9.4. Ennakkoäänestys ulkomailla on 3. – 6.4.2019.

Vaalipiiristämme valitaan 18 kansanedustajaa. Tavoitteenamme on saada eduskuntaan Oulun vaalipiiristä kaksi vihreää kansanedustajaa. Tähän on kaikki mahdollisuudet.

Kuntavaaleissa 2017 kaksinkertaistimme vihreiden valtuutettujen paikat vaalipiirissämme. Entistä useampi haluaa olla mukana rakentamassa koulutusmyönteistä, ilmastoystävällistä ja oikeudenmukaista tulevaisuutta. Tule sinäkin mukaan tekemään kaikkien aikojen vihreä vaalivoitto! 

Tehdään näistä vaaleista oikeat ilmastovaalit ja vaalit, joissa puolustetaan koulutusta ja inhimillistä yhteiskuntaa. Äänestä vihreää. Äänestä minua – Satu Haapasta -, jos haluat eduskuntaan naisen, jolla on rohkeutta puolustaa vapautta, demokratiaa, ihmisoikeuksia, eläinten hyvinvointia ja jolla on halua suojella kaunis maapallomme. Olen kokenut poliitikko, neljännen kauden kaupunginvaltuutettu ja kansanedustajana olin vuosina 2011 – 2015.  

Kategoria(t): Kirjoituksia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.