Kiitos!

Kiitos äänestäjilleni luottamuksenosoituksesta! Sain 2864 ääntä, mikä oli enemmän kuin viimeksi, kun pääsin eduskuntaan. Tällä kertaa se ei  kuitenkaan riittänyt kansanedustajapaikkaan ja saankin onnitella lämpimästi taitavaa Jenni Pitkoa kansanedustajanpaikasta!

Työni kaupunginvaltuutettuna ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtajana jatkuu. Se on mielekästä työtä, jossa saan tehdä päätöksiä oululaisten lasten ja nuorten ja kaikkien oululaisten hyväksi. Lautakunnassamme on hyvä yhteistyön henki ja todella ihania ja taitavia ja inhimillisiä ihmisiä, joiden kanssa on ilo työskennellä.

Koulutus, luonnon puolustaminen ja ihmisyys laajasti ymmärrettynä ovat asioita, joita puolustan vahvasti jatkossakin. 

Aurinko paistaa ulkona, kuulin jo peipposen laulun. Ihanaa kevättä kaikille!

Kategoria(t): Kirjoituksia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.