LOHTA JA RUISLEIPÄÄ – SUOMALAISEN RUOAN TILA JA TULEVAISUUS

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan viimeisimmästä tutkimuksesta koskien suomalaisten asenteita ruokaan ja ruoantuotantoon sekä suomalaisen ruoan tulevaisuudesta.

Aika: Torstaina 13.2 klo 17-19
Paikka: Eduskunnan kansalaisinfo, Pikkuparlamentti (Arkadiankatu 3)

Klo 17 Kansanedustaja Satu Haapanen: Tervetuloa

Klo 17.05 Klaus Hartikainen, MTK: Ajankohtaiskatsaus suomalaisten ruoka-asenteisiin

Klo 17.20 Kansanedustaja Anni Sinnemäki: Kalat ruokana

klo 17.30 Keskustelua

klo 17.45 Minna Nurro, Pro Luomu : Luomukulutus Suomessa

klo 18.10 Kansanedustajien puheenvuorot: Sari Sarkomaa ja Sirkka-Liisa Anttila

klo 18.20 Kansanedustaja, eduskunnan lähiruokakerhon puheenjohtaja Anne Kalmari: Ruoan alkuperämerkinnöistä

klo 18.35 Keskustelua ja kysymyksiä

klo 18.55 Yhteenveto: Kansanedustaja Satu Haapanen

Kategoria(t): Kirjoituksia. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.